Zwarte Kat Toernooi

vrijdag, 13 april 2018 - 20:00

Zwarte Kat Toernooi Vrijdag De Dertiende

Alle schaakliefhebbers zijn van harte welkom op ons tweede Zwarte Kat Toernooi.

Een versneld rapid tornooi van 7 ronden.

• 10 min per persoon per partij
  • 1 minuut handicap of voordeel per 50 ELO met 1500 ELO als mediaan, tot 5 min maximum
  • Spelers zonder ELO worden op 1350 ELO gezet en krijgen 13 minuten op de klok

Men mag na de 5e ronde het toernooi verlaten waarbij 1/2 punt wordt toegekend per resterende ronde.  Bye krijgt altijd 1 punt.

• Ter plaatse aanmelden tussen vóór 20u, of
  • Vooraf via pjanssen@telenet.be of per sms op 0486-571043 ( spelers die forfait geven in de eerste ronde worden onverbiddelijk uit het toernooi gegooid...;-) )
  • Mits telefonische verwittiging aan de toernooileider voor 20u kan geopteerd worden om de 1e ronde afwezig te zijn, in welk geval de speler voor die ronde geen punten wordt toegekend maar de rest van het toernooi wel kan meespelen - het is in dat geval echter niet mogelijk om het toernooi vroegtijdig te verlaten.

Inkom

• Leden : gratis
  • Niet leden : 2 €

Natura prijzen voorzien.

Het is tevens vrije clubavond voor diegenen die niet wensen deel te nemen aan het Zwarte Kat Toernooi.

Heb je les nodig ?  De Molse Schaakclub helpt je op weg !

Benny Hooyberghs
Lesley Mertens